Openingstijden Locatie Contact
x Zoeken

Nieuws

Sorteer op

Nieuwe medewerkers

Marian Rombouts is bekkenfysiotherapeut. Zij behandelt klachten rond en van het bekken en werkt op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Voor meer informatie klik hier

Op 1 december heeft Remco Haringhuizen zijn opleiding bij ons afgerond. Jolenthe Egberts is op 9 januari als huisarts in opleiding ons team komen versterken.

José Ruijs is onze nieuwe praktijkondersteuner somatiek. Zij werkt op maandag, woensdag en vrijdag.

Stefanie Vreeswijk is vanaf januari de nieuwe praktijkmanager. Zij werkt op maandag en donderdag.

 

Lees verder

Praktijknieuws

Bloedprikken
Het is mogelijk om bloed te laten prikken op de praktijk van UGC Heyendael. Meer informatie klik hier

Levenseinde-wensen informatie vernieuwd!
Informatie over levenseinde-wensen klik hier

Transgenderzorg
Wij begeleiden en monitoren chronisch medicatiegebruik alleen, nadat een behandeling gestart is bij een transgenderpoli en door de specialist voor verdere begeleiding naar de huisarts is terugverwezen. Soms begeleiden wij medicatie-gebruik door uzelf gestart voordat u bij de transgenderpoli bent geweest, mede door de lange wachttijden daar.  Voor meer informatie; druk op de “lees verder” button hieronder.

 

Lees verder

Stoppen met roken

Als u wilt stoppen met roken (SMR), kunnen we u daarbij begeleiden. Begeleiding in groepsverband heeft goede resultaten, omdat deelnemers elkaar stimuleren.

Op 28 februari 2023  start weer een nieuwe ‘Stoppen met roken’ training. Er zijn zeven bijeenkomsten gedurende 1,5 uur. Deze vinden elke dinsdag plaats in de praktijk van UGC Heyendael; tijdstip 19.00 uur tot 20.30 uur. De laatste bijeenkomst is op 18 april 2023.
U kunt zich aanmelden via www.rookvrijookjij.nl of via telefoonnummer 076-8895195.

Lees verder

Echografie bij de huisarts

Sinds 2019 beschikt onze praktijk over een echoapparaat voor aandoeningen in en rondom de buik en vaginaal onderzoek. Huisarts Spanninga en huisarts Koeslag zijn geschoold voor het maken van verschillende soorten echo’s, zoals een echo van de aorta, lever, galblaas, nieren, blaas, baarmoeder en lokalisatie spiraal.

Lees verder

Primeur voor UGC-Heyendael met digitaal Persoonlijke Gezondheids Omgeving (PGO)

UGC-Heyendael is een van de eerste huisartspraktijken in Nederland die hun patiënten de mogelijkheid bieden om met een zelfgekozen persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) gegevens te verzamelen.

Lees verder

Digitale doktersassistente Chatty

Chatty is onze nieuwe digitale doktersassistente. Zij helpt u 24/7 met veel voorkomende vragen. Chatty is te benaderen via de button rechts onderin uw beeldscherm. Zij stelt intakevragen zoals normaliter een assistente zou doen. Gebruik voor het doorgeven van mededelingen de feedbackfunctie zoals bv een verhuizing. Voor alle duidelijkheid; Chatty is een computer en geen persoon.

Lees verder

Oorsuizen: hoe ga je er mee om?

Met oorsuizen hoort u steeds een geluid in uw hoofd. Oorsuizen kan hinderlijk zijn, maar ook zo indringend dat het uw dagelijks leven bepaalt. Het is niet te behandelen, maar u kunt er wel mee leren leven.

Lees verder