Openingstijden Locatie Contact
x Zoeken

Nieuws

Sorteer op

Coronavaccinatie en registratie

Alle vaccinaties hebben wij afgerond. Wilde u eerder niet gevaccineerd worden en nu toch wel? Er zijn veel mogelijkheden om alsnog een vaccinatie te krijgen. Neem contact op met de GGD 088-1447123 of 0800-1351 voor een prik op afspraak of kijk op de website van de GGD.

Dichtbij huis zonder afspraak bij de prikbus
Met de prikbus wil GGD Gelderland-Zuid het voor inwoners makkelijk maken om zich te laten vaccineren. Zonder afspraak kunt u op deze plekken een vaccin halen, Pfizer of Janssen. Neem uw ID mee.

 • Dukenburg
  Zaterdag 25 september:
  van 10.00 uur tot 16.00 uur
  Malvert 7023 (Parkeerplaats Jumbo)
 • Hees
  Dinsdag 28 september:
  van 14.00 uur tot 20.00 uur
  Planetenstraat 65 (Parkeerplaats Zwembad NMG-West)

Vaccinregistratie bij RIVM

Lees verder

Praktijknieuws

Wisselingen in het team
Huisarts-in-opleiding Job van Nistelrooij heeft op 3 september zijn diploma gehaald. Hij werkt soms nog als waarnemer bij ons. Per 1 september werkt Remco Haringhuizen als huisarts-in-opleiding een jaar bij ons. Assistente Sharon de Vries is per 1 september gestopt om helemaal bij de huisartsenpost te gaan werken. Sharon veel succes!

Bloedprikken
Sinds kort is het mogelijk om bloed te laten prikken op de praktijk van UGC Heyendael. Meer informatie klik hier

Levenseinde-wensen informatie vernieuwd!
Informatie over levenseinde-wensen klik hier

Psychische klachten?
De Podcast Psycholoog helpt je op die momenten dat het leven je even niét toelacht. In elke aflevering wordt een belangrijk psychologisch thema besproken en geven ze tips die je meteen kunt toepassen in je dagelijks leven.

Lees verder

'Stoppen Met Roken' training start in december

Op 14 december 2021 start de vijfde  ‘Stoppen met roken’ training, De bijeenkomsten vinden plaats in de praktijk van UGC Heyendael. Tijdstip 19.00 uur tot 20.30 uur. Op 8 februari 2022 is de laatste bijeenkomst. U kunt zich aanmelden via www.rookvrijookjij.nl of via telefoonnummer 076-8895195.

Hoe werkt de Stoppen met roken cursus?
In 7 bijeenkomsten van 1,5 uur gaat u in groepsverband stoppen met roken. Na twee weken voorbereiding stopt u op de derde bijeenkomst gezamenlijk met roken. Vervolgens krijgt u nog een maand begeleiding van onze ervaren trainers om die eerste moeilijke weken goed door te komen. Dit doen ze via een bewezen effectieve methode, die in Engeland op universiteiten is ontwikkeld.

Lees verder

Primeur voor UGC-Heyendael met digitaal Persoonlijke Gezondheids Omgeving (PGO)

UGC-Heyendael is een van de eerste huisartspraktijken in Nederland die hun patiënten de mogelijkheid bieden om met een zelfgekozen persoonlijke gezondheidsomgeving (PGO) gegevens te verzamelen.

Lees verder

Echografie bij de huisarts

Sinds 2019 beschikt onze praktijk over een echoapparaat voor aandoeningen in en rondom de buik en vaginaal onderzoek. Huisarts Spanninga en huisarts Koeslag zijn geschoold voor het maken van verschillende soorten echo’s, zoals een echo van de aorta, lever, galblaas, nieren, blaas, baarmoeder en lokalisatie spiraal.

Lees verder

Digitale doktersassistente Chatty

Chatty is onze nieuwe digitale doktersassistente. Zij helpt u 24/7 met veel voorkomende vragen. Chatty is te benaderen via de button rechts onderin uw beeldscherm. Zij stelt intakevragen zoals normaliter een assistente zou doen. Gebruik voor het doorgeven van mededelingen de feedbackfunctie zoals bv een verhuizing. Voor alle duidelijkheid; Chatty is een computer en geen persoon.

Lees verder

Oorsuizen: hoe ga je er mee om?

Met oorsuizen hoort u steeds een geluid in uw hoofd. Oorsuizen kan hinderlijk zijn, maar ook zo indringend dat het uw dagelijks leven bepaalt. Het is niet te behandelen, maar u kunt er wel mee leren leven.

Lees verder