Openingstijden Locatie Contact
x Zoeken
Home > Coronavaccinatie en registratie

Coronavaccinatie en registratie

23 mei 2021

Wij geven de vaccinatiegegevens door (mits u toestemming heeft gegeven) aan het RIVM binnen twee dagen na vaccinatie, vaak op dezelfde dag. Heeft u eerder geweigerd om gegevens door te geven en wilt u dat nu veranderen? Dan kunnen wij dit veranderen. De gegevens gaan dan wel door naar RIVM. RIVM of GGD kunnen dit niet veranderen.

Bent u elders geprikt? Dan moet die instelling zelf de gegevens aan RIVM doorgeven. Is er een uitzondering mail ons dan met prikdatum, batchnummer, soort vaccin en de reden waarom wij dat zouden moeten doorgeven. Heeft u deze gegevens niet? Dan kunnen wij uw vaccinatie niet doorgeven.

Bent u bij ons tweemaal geprikt en staat er geen of maar één vaccinatie in “mijn RIVM”? Geef  per mail door  welk vaccin ontbreekt; de eerste of de tweede en welke datum dat was. Wij zoeken het uit en mailen u daarover terug.

Bent u bij ons geprikt als ‘extra’ om verspilling te voorkomen, bent u niet als patiënt ingeschreven en ziet u de vaccinatie niet staan in mijn vaccinaties? Stuur een mail met vaccinatiedatum. Dan kunnen wij het ( nogmaals) toevoegen in het portaal.  Juist bij de registratie van deze groep merken wij dat het niet goed doorkomt, ondanks dat wij het steeds wel doorgeven.

Het email adres is: ugc-heyendael@radboudumc.nl

Bel  de GGD 0800–1351 (tussen 8.00 en 20.00 uur bereikbaar) bij vragen over vaccinaties.

U vindt meer informatie op www.coronavaccinatie.nl. Ook kunt u met vragen naar het landelijk publieksinformatienummer van de overheid: 0800–1351 (tussen 8.00 en 20.00 uur bereikbaar).

Meer uitleg en informatie vindt u op www.thuisarts.nl