Openingstijden Locatie Contact
x Zoeken
Home > Team > Marten Damsma

Marten Damsma

huisarts

In 2015 slaagde ik voor het artsexamen aan de Radboud Universiteit. Daarna heb als basisarts op de Spoedeisende Hulp van het St. Anna ziekenhuis in Geldrop en later van het CWZ in Nijmegen gewerkt. Alvorens aan de huisartsenopleiding te beginnen, wilde ik meer ervaring op doen in de ouderenzorg. Dat heb ik gedaan als basisarts in de verpleeghuizen van Pleyade in Arnhem.

Sinds 2019 ben ik verbonden aan het Universitair Gezondheidscentrum Heyendael. Ik heb mijn huisartsenopleiding binnen deze praktijk afgerond. In het jaar na mijn opleiding ben werkzaam gebleven bij UGC Heyendael. Tijdens dat jaar heb ik ook andere praktijken kunnen bewonderen, zowel stadse praktijken in Arnhem en Nijmegen als dorpspraktijken wat verder weg. Ook ben ik dat jaar gestart als docent voor geneeskundestudenten aan de Radboudumc.

Sinds 2021 heb ik mijn werkzaamheden voor UGC Heyendael mogen uitbreiden en werk ik niet meer in andere praktijken. Hierdoor ben ik nu 4 dagen in de week werkzaam voor UGC Heyendael.

Na bijna 12 jaar in Nijmegen Oost te hebben gewoond, ben ik in 2022 samen met mijn vrouw en twee dochters naar Bemmel verhuisd.

Nu weet u een klein beetje tegenover wie u wellicht komt te zitten, maar stel gerust aanvullende vragen!

Mijn werkdagen zijn maandag t/m donderdag